Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa' va fi redeschis din 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor

B365.ro
Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” va fi redeschis din 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor, anunță news.ro.

Anunţul a fost făcut vineri pe pagina de Facebook a instituţiei. „După lunga despărţire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul «Antipa» îşi deschide porţile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranţa vizitatorilor”.

Citește și: Noile reguli anunțate de Marcel Vela pentru perioada stării de alertă. Câte persoane pot sta în aceiași încăpere

Nu au fost oferite detalii legat de măsurile luate, însă girafei din faţa muzeului i-a fost aplicată o mască. Astfel, instituţia a transmis, alături de o fotografie: „Dacă eu po(r)t mască, cu siguranţă po(r)ţi şi tu!”.

Luis Ovidiu Popa, managerul Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, a declarat recent, pentru News.ro, că instituţia pe care o conduce a pierdut aproximativ 1 milion de lei în cele două luni în care a fost închisă publicului şi că a cerut o subvenţie suplimentară de 400.000 de lei Ministerului Culturii, în subordinarea căruia este, pentru a acoperi cheltuielile reprezentate de materialele necesare redeschiderii în siguranţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.