Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzicianul de 67 de ani Elvis Costello va lansa un nou album pe 14 ianuarie

www.loudersound.com
Elvis Costello

Elvis Costello va lansa în luna ianuarie a anului viitor un nou album de studio, intitulat "The Boy Named If", iar primul single extras de pe acest material discografic are titlul "Magnificent Hurst" şi a fost lansat miercuri, informează contactmusic.com.

Muzicianul de 67 de ani şi trupa lui, The Imposters, vor lansa noul disc pe 14 ianuarie. Albumul a fost produs de Elvis Costello în colaborare cu Sebastian Krys şi conţine 13 piese.

"Titlul complet al discului este 'The Boy Named If (And Other Children's Stories)'. 'If' este o poreclă pentru prietenul tău imaginar; este sinele tău secret, acela care ştie tot ceea ce tu negi, cel pe care îl învinovăţeşti pentru vesela spartă şi inimile pe care le frângi", a declarat artistul britanic.

Potrivit producătorilor, piesele de pe noul album îi vor duce pe ascultători într-o călătorie din "copilărie" şi până în "acea perioadă în care ţi se spune să nu te mai porţi ca un copil".

Albumul a fost înregistrat de casa EMI şi va fi distribuit în Statele Unite de Capitol Records.

El este disponibil pe vinil, CD şi casete audio, însă poate fi totodată descărcat online şi audiat pe servicii de streaming, informează Agerpres.ro.

Elvis Costello, numele de scenă a lui Declan Patrick MacManus, a devenit cunoscut în anii '70 şi a produs, de-a lungul timpului, o serie de albume marcante alături de trupele sale Attractions şi The Imposters. Printre cele mai apreciate compoziţii ale sale se află piese precum ''Army'', ''Everyday I write the Book'' şi ''Alison''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.