Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N'Golo Kante, jucătorul lui Chelsea, este dorit de antrenorul Maurizio Sarri la Juventus - presă

N'Golo Kante

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri, este cu gândul la fostul său jucător de la Chelsea, N'Golo Kante. Antrenorul italian vrea să îl aducă pe jucătorul francez la Torino, pentru a forma cel mai dinamic "mijloc" din Serie A, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! De ce vrea Liviu Dragnea dizolvarea PSD .

Aaron Ramsey (28 de ani), Miralem Pjanic (29 de ani) și N'Golo Kante (28 de ani) formează tripla pe care Maurizio Sarri o visează și despre care crede că ar fi cel mai puternic mijloc din Europa.

Tehnicianul italian nu este cunoscut precum un antrenor care are multe cerințe, din contră, el a preferat mereu să pregătească și să evolueze cu ceea ce are la dispoziție, însă, mijlocașul lui Chelsea este unul dintre numele pe care Sarri vrea să îl aibă în lotul lui.

În vârstă de 60 de ani, Maurizio Sarri i-a transmis vicepreședintelui echipei Juventus, Pavel Nedved, că el are încredere în calitățile fotbalistului francez și că alături de el ar crea o echipă și mai puternică.

Potrivit Daily Mail, clubul torinez ar fi dispus să ofere 70 de milioane de lire sterline (78,5 milioane de euro) pe N'Golo Kante.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani a ajuns la Chelsea în anul 2016, de la echipa Leicester, contra sumei de 35,8 milioane de euro. În trecut a mai evoluat la formațiile din Franța: SM Caen și US Boulogne. A câștigat de două ori titlul de campion în Premier League (în 2017 cu Chelsea, în 2016 cu Leicester City), o Cupă a Ligii și o Cupă a Angliei, ambele în tricoul lui Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.