Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sora micuței Sorina DEZVĂLUIRI incredibile despre familia din SUA: acuzații într-o confruntare directă

Sora micuței Sorina i-a acuzat pe părinții adoptivi din SUA că nu îi interesează deloc de Sorina, iar asta au arătat când au venit în România preferând să-și petreacă timpul cu cei de la DGASPC și nu cu Sorina. La aceste acuzații, Ramona Săcărin, mama adoptivă, nu a reacționat, chiar dacă cele două erau în direct la România TV.

”În primul rând, această situație neobișnuită a fost generată de abuzul acestei familii, care a decis să nu respecte o decizie judecătorească și să returneze copilul la Direcția Copilului.

Noi nu am apelat la un procuror anume, noi am apelat la autorități, la toate autoritățile posibile pentru că copilul nostru era reținut ilegal încă din 23 aprilie. Acești oameni nu au nicio calitate față  de acest copil. Domnii cer socoteală ce se întâmplă cu copilul fără a avea niciun drept. Domnii au pregătit un întreg scenariu și au învățat acest copil cum să acționeze când vine executorul judecătoresc acasă.

Noi am petrecut trei luni de zile anul trecut în România și am stat cu Sorina alături de copiii noștri pentru acomodare.”, a spus Ramona Săcărin.

În replică, sora Sorinei i-a acuzat pe părinții adoptivi că nu sunt interesați de micuță.

”Domnii Săcărin în loc să stea cu fata, cu Sorina, ei stăteau cu domnii de la DGASPC. Ei nu prea și-au petrecut timpul cu Sorina. Am mers anul trecut în parc cu toții și domnul a luat fata, doamna a luat băiatul. Ei stăteau doar cu copiii lor, iar pe Sorina au ignorat-o. Și-au dat în mașinuțe doar copiii lor, doar lor le-au cumpărat jucării”, a spus sora Sorinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.