Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nabil Fekir ar putea fi transferat de Liverpool

Nabil Fekir

Liverpool are parte de un sezon excelent, fiind calificată în finala Ligii Campionilor, iar Jurgen Klopp pregăteşte deja mutările pentru următoarea stagiune. Una dintre ţintele neamţului este Nabil Fekir (25 de ani), de la Lyon, cel care a fost dorit şi anul trecut, potrivit Mediafax.

Mijlocaşul ofensiv al celor de la Olympique Lyon a fost la un pas să semneze cu Liverpool vara trecută, însă transferul a picat după vizita medicală, iar Fekir a rămas în Ligue 1. Transferul lui Nabil Fekir la Liverpool părea ca şi făcut, înainte să înceapă Mondialul. Jucătorul a efectuat vizita medicală, s-a înţeles cu „cormoranii” în privinţa salariului, dar până la urmă, mutarea a picat. Cotidianul „Get French Football” a dezvăluit la acel moment că transferul mijlocaşului de la Lyon pe Anfield a fost ratat din cauza unei mai vechi accidentări. Liverpool nu a vrut să rişte să plătească suma de 53 milioane de lire, în cazul în care problemele lui Fekir ar recidiva.

Citește și: Edi Iordănescu: 'Faptul că patronul FCSB a spus că mă doreşte acolo este onorant, mă bucură. Este onorant când orice patron din Liga 1 îţi apreciază munca'

Acum, preşedinte clubului, Jean-Michel Aulas a confirmat presei din Franţa că îl va lăsa pe fotbalist să plece în vară: "Teoretic, Nabil este în afara celor doi jucători pe care vrem să-i lăsăm să plece, dar avem o înţelegere cu el să-l lăsăm să plece, având în vedere ceea ce a adus clubului".

După transferul ratat la Liverpool, Fekir a mers la Campionatul Mondial din Rusia, unde a obţinut titlul alături de Franţa. Playmaker-ul a evoluat în şase partide din cele şapte ale naţionalei lui Deschamps, însă în toate a intrat pe parcursul jocurilor.

În acest sezon, Fekir a evoluat în 39 de partide pentru Lyon, care a obţinut locul 3 la finalul sezonului din Ligue 1. Francezul şi-a trecut în cont 12 goluri şi nouă pase decisive. Cota de piaţă a lui Fekir este 70 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, iar contractul său cu Lyon expiră în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.