Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadal, aşteptat să poată concura la turneul de la Monte Carlo (ATP)

express.co.uk
rafael nadal

Rafael Nadal este aşteptat să participe la turneul ATP de la Monte Carlo (7-14 aprilie), înainte de o eventuală prezenţă la Roland Garros în iunie, au anunţat organizatorii, marţi, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Nu ştii niciodată ce va face, dar l-am văzut antrenându-se cu staff-ul său pe un teren privat la Larry Ellison (miliardarul american, proprietar al turneului de la Indian Wells de unde Nadal s-a retras înainte de a intra în competiţie). Am avut impresia că aud o fiară. El loveşte mingea ca niciodată înainte", a declarat directorul turneului monegasc, David Massey, marţi, la Paris, în timpul prezentării primului turneu Masters 1000 pe zgură din sezonul 2024.

"Nadal a simţit disconfort aşa că i-a fost frică şi a preferat să nu joace la Indian Wells, dar examenele medicale pe care le-a susţinut ulterior nu au arătat nimic", a asigurat Massey.

După ce a ajuns pe locul 652 în clasamentul ATP în această săptămână, spaniolul cu 22 de titluri de Grand Slam a folosit un clasament protejat (locul 9) pentru a intra pe tabloul principal de la Monte Carlo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.