Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadal oferă informații despre accidentarea sa înaintea anticipatei reveniri în sezonul pe zgură

facebook.com
rafael nadal

Jucătorul de tenis Rafael Nadal a oferit joi o actualizare a stării sale de sănătate, informându-și fanii și despre planurile sale, înainte de o revenire anticipată pe suprafața sa favorită, zgura. El ar putea fi văzut din nou fie la Monte Carlo, fie la Barcelona Open, potrivit Mediafax.

Spaniolul a revenit în tenis în acest an, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit. A jucat câteva meciuri, dar apoi s-a accidentat și a trebuit să renunțe la planurile de a juca la Australian Open.

A revenit la Netflix Slam, un meci demosntrativ împotriva lui Carlos Alcaraz, dar apoi s-a retras de la Indian Wells Open. Ulterior, au apărut informații că Nadal a suferit o accidentare în timpul acelui meci. O veste neplăcută pentru fanii săi, aceasta fiind a doua încercare de revenire care a fost zădărnicită de o accidentare.

Nu a fost anunțat încă exact care va fi turneul în care va încerca din nou să revină în circuit, însă toate presupunerile merg spre prima parte a sezonului de zgură, suprafa sa de joc preferată.

Spaniolul a oferit informații succinte publicației spaniole Marca, confirmându-și obiectivul de a reveni pe zgură, dar nu a făcut nicio predicție.

„Voi face tot posibilul să încerc să încep sezonul pe zgură, care este obiectivul meu, lucrez pentru asta și mă străduiesc pentru acest obiectiv, dar nu îndrăznesc să spun nimic despre ce s-ar putea întâmpla, deoarece în ultima vreme mi-a fost greu să fac predicții, din păcate."

Speciliștii estimează că spaniolul își va face prima apariție la Monte Carlo. Există totuși și varianta de a nu se prezenta la turneul monegasc și să aleagă să se revină la unul dintre evenimentele sale preferate, Barcelona Open, pe care la câștigat de 12 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.