Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Comăneci dezvăluie că e terorizată de coronavirus: 'N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie'

nadia-comaneci

Stabilită în Oklahoma (SUA), fosta gimnastă Nadia Comăneci era o prezență constantă la multe gale de renume ale sportului mondial și călătorea, de regulă, în toată lumea. Situația delicată din toată lumea a determinat-o pe Nadia Comăneci să se protejeze și a ales să nu mai părăsească granițele statului Oklahoma.

"N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez", a declarat Nadia Comăneci, pentru digisport.ro.

Nadia le-a transmis gânduri bune românilor și spune că și rezultatele gimnastelor de la Campionatul European din Turcia sunt menite să le aducă o bucurie.

"Pot să spun că a fost un an acest an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta", a transmis Nadia Comăneci, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.