Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Comăneci, urări de ziua lui Gică Hagi: Sper ca de ziua mea să-mi faci o surpriză la bârnă; Neagu: Eşti un idol şi o legendă

www.gsp.ro
Gică Hagi

Nadia Comăneci şi Cristina Neagu i-au transmis mesaje lui Gheorghe Hagi, care împlineşte, luni, 53 de ani. Nadia Comăneci s-a înregistrat marcând un gol, iar Cristina Neagu a spus că este mândră că numele său este deseori asociat cu numele unei legende a sportului românesc. ”Sunt mândră că numele meu este deseori asociat sau comparat cu numele unei legende a sportului românesc, aşa cum eşti tu. Gică, îţi doresc multă sănătate, putere de muncă şi un călduros La mulţi Ani”, a spus Cristina Neagu într-un mesaj video postat pe Facebook.

Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016 a făcut referiri şi la amintirile sale din lumea fotbalului: ”Eram abia o puştoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea şi munca asiduă din jocul tău şi al naţionalei noastre. Pţini ştiu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza Stadionului Ghencea şi nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieţilor din cartier. Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Eşti un idol şi o legendă şi aşa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, şovăielnic acum, are să-ţi mulţumească nu doar pentru trecut, ci şi pentru Viitor(ul). Îţi doresc tot binele din lume, sănătate şi forţa să răzbeşti prin toate”.

La rândul său, Nadia Comăneci i-a oferit lui Gheorghe Hagi o supriză, tot prin intermediul unui mesaj video. ”Dragă Gică, eşti iubit, admirat şi respectat de o naţiune întreagă. Pentru mine eşti un adevărat prieten,un suflet mare. La mulţi ani şi o surpriză pentru tine. Sper ca de ziua mea să-mi faci o surpriză la bârnă. La mulţi ani”, a spus Nadia în mesajul video postat pe Facebook, supriza oferită lui Gică Hagi fiind un gol marcat de fosta multiplă campioană la gimnastică.

Fostul internaţional şi selecţioner al României, Gheorghe Hagi, împlineşte luni 53 de ani. Supranumit “Regele”, Hagi este considerat cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, fiind liderul promoţiei sale, denumită “Generaţia de Aur”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.