Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nancy Pelosi acuză Iranul că face lumea 'mai puțin sigură' după ce a dat Rusiei drone pentru a fi folosite împotriva țintelor din Ucraina

nancy Pelosi

Președintele Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, Nancy Pelosi, a declarat, luni, că Iranul face lumea puțin sigură furnizând Rusiei drone pentru a fi folosite împotriva țintelor din Ucraina. "Cred că Iranul face o mare greșeală", a declarat Pelosi la finalul unei întrevederi cu premierul croat, Andrej Plenković, potrivit Reuters, anunță Rador.

"În primul rând, trebuie să fim capabili să contracarăm dronele... este o tehnologie periculoasă și trebuie oprită", a menționat dna Pelosi, care a sosit, luni, la Zagreb pentru a participa la un forum menit a sprijini independenţa Ucrainei şi revenirea Peninsulei Crimeea la Kiev.

"Încercăm de ceva vreme să avem un acord nuclear cu Iranul, astfel încât să putem face din lume un loc mai sigur, iar acum ei pleacă să-i ajute pe ruși și să facă din lume un loc mai puțin sigur". Iranul a negat că a furnizat drone Rusiei pentru a fi folosite în Ucraina. Pelosi, care a vizitat la începutul acestui an Ucraina, țară devastată de război, a fost un susținător puternic pentru acordarea de ajutor și asistență militară Ucrainei de când Rusia a invadat-o la 24 februarie.

În cadrul summitului Platforma Crimeei, care se desfășoară în capitala croată Zagreb, oficiali guvernamentali ucraineni și experți internaționali vor vorbi despre reintegrarea Crimeei după anexarea de către Moscova a peninsulei est-europene în 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.