Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nantes a reclamat-o pe Cardiff City la FIFA pentru că nu a plătit banii pe Emiliano Sala

wikipedia
emiliano sala

FC Nantes a reclamat clubul Cardiff City la FIFA pentru că britanicii nu au achitat prima tranşă din transferul lui Emiliano Sala. Fotbalistul argentinian a decedat la data de 21 ianuarie într-un accident aviatic.

Mutarea lui Sala de la Nantes la Cardiff reprezenta cel mai scump transfer din istoria clubului din Ţara Galilor, iar acum ar fi trebuit să achite şase milioane de euro din totalul celor 17.

Oficialii clubului unde joacă şi portarul român Ciprian Tătăruşanu i-au notificat pe cei de la Cardiff încă de la data de 5 februarie, dar răspunsul nu a apărut. "FC Nantes a cerut FIFA plata primei tranşe a sumei de transfer de către Cardiff City", au declarat surse din cadrul clubului din Hexagon, citate de L'Equipe.

Emiliano Sala a jucat trei sezoane şi jumătate la Nantes, pentru care a marcat 42 de goluri în campionat. Atacantul de 28 de ani a dispărut pe 21 ianuarie, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de mici dimensiuni, deasupra Canalului Mânecii, în timp ce se deplasau de la Nantes la Cardiff. Corpul său a fost recuperat săptămâna trecută din epava avionului aflată la o adâncime de 67,7 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.