Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nantes vrea să-l schimbe pe Ciprian Tătărușanu cu un portar din Ligue 2

www.fanatik.ro
Ciprian Tătărușanu Nantes

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) are o situaţie complicată la Nantes. Jurnaliştii din Franţa anunţă că vrea să plece, iar acum a ieşit în evidenţă un alt detaliu care e menit să întărească ideea. Presa a aflat, mai nou, că Nantes a pus ochii pe un înlocuitor, din Ligue 2, anunță MEDIAFAX.

Saturnin Allagbe (25 de ani), de la FC Chamois Niort, ar fi alegerea staffului tehnic. Tătăruşanu, al cărui contract cu Nantes expiră în vară, nu este dispus să prelungească. Cluburi cu nume din Europa au intrat pe fir şi îl ademenesc cu un salariu bun, dar şi cu un bonus substanţial la semnătură. Cel mai nou club şi, totodată, cel mai important care se interesează de român este Lyon, care a încheiat sezonul de Ligue 1 pe locul trei, astfel că va lua startul în preliminariile sezonului următor de Liga Campionilor. FC Nantes nu a mai contat pe serviciile lui Tătăruşanu în ultimele şapte partide din campionatul Franţei, deoarece nu a vrut să-şi prelungească înţelegerea.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! Dorește închisoare pe viață pentru aceste persoane

Maxime Dupe şi Alexandre Olliero s-au luptat pentru postul de titular în poarta ”canarilor”. Acum, se pare că Nantes s-a orientat şi către un al treilea portar. Dacă Tătăruşanu nu va fi convins să semneze prelungirea, se va încerca aduceerea lui Allagbe, care nu pare foarte grea. Poate fi luat liber de contract, întrucât contractul cu Niort îi expiră în câteva zile.

Citește și: SURSE De ce și-ar fi executat, de fapt, Viorica Dăncilă omul – Informații EXCLUSIVE despre demiterea lui Remus Borza

Allagbe evoluează pentru Niort din 2014, când a fost adus liber de contract de la ASPAC Cotonou FC, din Benin. În sezonul 2018/2019 a prins 40 de meciuri, a încasat 44 de goluri şi a închis poarta de 13 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.