Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nantoi îl acuză pe Dodon: Negociază la Moscova un preț catastrofal la gaz. Vrea haos

cristianhrituc.ro
Igor Dodon Vladimir Putin

Lliderul socialiștilor, Igor Dodon, ar fi plecat la Moscova pentru a negocia îngenuncherea Moldovei prin șantaj energetic.

Despre aceasta deputatul a scris pe contul său de Facebook, susținâd că „Dodon cere impunerea unui preț catastrofal la gazul livrat pentru a provoca șoc social și haos politic”, transmite presa din Republica Moldova.

„Dodon "negociaza" la Moscova îngenuncherea Moldovei prin șantaj energetic - impunerea unui preț catastrofal la gazul livrat pentru a provoca șoc social și haos politic.

În plus, după semnarea, la 27 septembrie, a contractului de livrare a gazului din Rusia în Ungaria - ocolind sistemul de tranzitare a Ucrainei și scăderea volumului de gaz rusesc tranzitat prin Ucraina cu începere din 1 octombrie, lista întrebărilor în legătură cu ”vizita” lui Dodon se extinde, Cu alte cuvinte, - trădarea n-are limite...”, a comentat Nantoi.

Știri.md amintește că Dodon a plecat ieri la Moscova, iar astăzi a declarat că s-a întâlnit cu adjunctul șefului Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu R. Moldova, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.