Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka a salvat două mingi de meci în partida cu Muguruza, înainte de a se califica în sferturile AusOpen. Su-Wei Hsieh, şi ea în sferturi, la 35 de ani

wtatennis.com
naomi osaka

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 14, anunță news.ro.

Osaka, campioană în 2019 la Melbourne, a salvat două mingi de meci la scorul de 5-3 în decisiv, pe serviciul său, înainte de a se impune într-o partidă care a durat o oră şi 55 de minute.

În faza următoare, japoneza va da pipept cu Su-Wei Hiseh din Taiwan, locul 71 WTA, care a eliminat-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Marketa Vondrousova din Cehia, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 19.

Vezi și: Klaus Iohannis, criticat de stilistul Adina Buzatu: Sacoul slim, pantalonul mai larg. De multe ori are mâneca foarte largă

Hsieh, 35 de ani, a câştigat un meci care a durat 68 de minute. Ea a devenit jucătoarea cea mai în vârstă din Era Open care ajunge în premieră în sferturile de finală ale unui grand slam. Hsieh este pentru a XXXVIII-a oară pe tabloul principal al unui grand slam.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) şi cu 430 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în optimi primesc un premiu de 320.000 de dolari australieni (204.000 euro) fiecare şi câte 240 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.