Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka, jignită de un fan care a pariat pe ea: 'Du-te dracu'! Nu joci nimic, dar nimic'. Reacția tenismenei

wtatennis.com
naomi osaka

Tenismena Naomi Osaka a publicat o imagine pe Instagram, marți, în care este jignită de o persoană care susține că a pariat pe ea în confruntarea cu Maria Sakkari, de la Brisbane, câștigată în cele din urmă de japoneză, scrie Mediafax.

În imaginea postată, Osaka a cenzurat numele utilizatorului, care a spus că este portughez și a jignit-o pe tenismenă, anunțând-o că pierde 50 de euro din cauza sa. Primul mesaj a părut să fie trimis în timpul meciului cu Maria Sakkari, când Osaka a pierdut al doilea set și s-a intrat în decisiv. După ce japoneza a câștigat meciul, persoana respectivă și-a prezentat scuzele.

Funeraliile generalului Qassem Soleimani, AMÂNATE - Milioane de iranieni s-au călcat în picioare: Zeci de morți și sute de răniți

"Du-te dracu'! Nu joci nimic, dar nimic. Pierd 50 de euro din cauza ta", apărea în primul mesaj primit de Osaka. Ulterior, după terminarea meciului, individul respectiv a revenit, scriind: "Uau! Felicitări! Îmi pare rău că nu am crezut în tine. Sunt portughez și îmi cer scuze că nu scriu tot în engleză, dar portugheza e ușor de tradus. La revedere și baftă la următoarele meciuri! Vei fi o campioană!".

Osaka a postat fotografia pe contul său, aceasta fiind însoțită de un mesaj ironic: "Cu plăcere, cred?".

Naomi Osaka (4 WTA) a învins-o pe sportiva din Grecia, Maria Sakkari (23 WTA), marți, în prima rundă a turneului Premier din Brisbane (Australia), scor 6-2, 6-7 (4), 6-3. În următoarea fază, jucătoarea din Japonia va evolua contra americancei Sofia Kenin (14 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.