Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Napoli se scuză pentru postarea de pe TikTok și neagă intenția de a îl ofensa pe Osimhen

Napoli

Napoli a explicat, joi, că nu a intenţionat să-l jignească pe atacantul său Victor Osimhen prin videoclipul postat şi şters apoi de pe TikTok de clubul italian de fotbal, care l-a determinat pe jucătorul nigerian să ameninţe cu acţiuni în justiţie, transmite AFP.

''Napoli, pentru a evita orice exploatare mediatică a acestei afaceri, clarifică faptul că nu a vrut niciodată să-l jignească sau să-l ridiculizeze pe Victor Osimhen. După cum ştie toată lumea, pe reţelele de socializare, în special pe TikTok, trebuie să utilizezi un limbaj expresiv, flexibilitate şi creativitate. Totuşi, dacă Victor a perceput acest lucru ca pe o ofensă faţă de el, nu asta a fost dorinţa noastră'', se arată într-un comunicat al campioanei Italiei, conform Agerpres.

Napoli în consideră pe Osimhen drept un ''patrimoniu tehnic al clubului'' şi reaminteşte că a respins toate ofertele de transfer pentru golgheterul său, dar clubul prezidat de Aurelio De Laurentiis nu şi-a cerut scuze în mod expres jucătorului.

Clipul postat pe TikTok arăta penalty-ul ratat de Osimhen în meciul cu Bologna (0-0) de duminica trecută, comentat de o voce ascuţită care spunea: ''Dă-mi un penalty te rog''.

'Ceea ce s-a întâmplat pe contul oficial Napoli de pe platforma TikTok nu este acceptabil', a scris agentul jucătorului, Roberto Calenda, pe X (ex-Twitter). 'Ne rezervăm dreptul de a iniţia proceduri judiciare şi orice iniţiativă utilă pentru a-l proteja pe Victor''.

Osimhen a scos de pe reţelele sale de socializare aproape toate fotografiile care îl înfăţişau cu tricoul Napoli, clubul său din 2020.

În acest sezon, Osimhen a disputat şase meciuri în Serie A şi a marcat şapte goluri. În sezonul trecut el a reuşit 26 de goluri în 32 de meciuri din campionat.

La meciul de miercuri cu Udinese (4-1), Osimhen a marcat toate cele patru goluri.

Napoli, locul cinci, la patru puncte de liderul Inter, joacă sâmbătă la Lecce, în cadrul etapei a şaptea din Serie A, înainte de a primi vizita lui Real Madrid, marţi, în Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.