Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Napoli speră să îl recupereze pe Osimhen pentru meciul cu AC Milan din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Napoli

Antrenorul echipei Napoli, Luciano Spalletti, speră să poată conta pe atacantul Victor Osimhen în meciul cu AC Milan, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, însă menţionează că acesta nu va juca în meciul cu Lecce, de vineri, din Serie A.

"Nu există nicio şansă ca Osimhen să joace cu Lecce, vineri. Sperăm însă să-l recuperăm şi să-l vedem pe teren în meciul de miercuri seară, cu AC Milan, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Nu suntem nici acolo siguri, dar facem toate eforturile pentru a-l avea disponibil", a spus tehnicianul.

Golgheterul lui Napoli, nigerianul Victor Osimhen, s-a accidentat în partida naţionalei ţării sale cu Guineea-Bissau, din calificările Cupei Africii pe Naţiuni, de luna trecută, şi nu a jucat în meciul cu AC Milan din Serie A, de pe 2 aprilie, câştigat de milanezi cu 4-0.

Osimhen, în vârstă de 24 de ani, a marcat 21 de goluri în 27 de meciuri din Serie A în acest sezon, Napoli fiind lider detaşat cu 71 de puncte după 28 de etape, urmând ca vineri să joace, în campionat, cu Lecce (locul 16).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.