Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcis Răducan, oficial FCSB: 'Pe Oaidă şi Panţîru i-aş vedea la naţională'

Narcis Răducan a vorbit şi el despre selecţia jucătorilor pentru prima reprezentativă a României, după ce patronul Gigi Becali a ieşit la atac la adresa lui Cosmin Contra, pentru faptul că nu a convocat nici măcar un jucător de la FCSB, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Oficialul vicecampioanei a fost, însă, mult mai calm şi şi-a spus opinia cu argumente fotbalistice. Din punctul lui de vedere, pe lângă Florinel Coman, Răzvan Oaidă şi Ionuţ Paţîru au arătat şi ei că merită să fie, cel puţin, în vederile selecţionerului."Pe Oaidă şi Panţîru i-aş vedea la naţională, chiar şi mai mulţi jucători. Dar sunt subiectiv, mă gândesc că e o chestiune de timp să ajungă acolo. Nu comentez declaraţiile patronului, fiecare are stilul lui. Eu am spus că şi eu îl vedeam pe Coman la naţionala mare, mai ales că pe un internaţional nu îl creşti într-un meci sau două, are nevoie de mai multe etape.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Cred că e unul din jucătorii care ne-a ţinut mijlocul terenului, dar poate nu e de ajuns pentru Contra. El e selecţioner şi raspunde pentru rezultate mai departe", sunt cuvintele lui Narcis Răducan pentru Pro X. FCSB nu a avut nici măcar un jucător convocat la ultima acţiune a României, pentru meciurile din preliminariile Campionatului European 2020, cu Spania şi Malta.

După şase runde disputate din campania de calificare, Spania se află pe primul loc şi se poate considera deja 90% calificată. Bătălia pentru locul secund se va da între Suedia, România şi Norvegia. Tricolorii pot obţine calificarea la turneul final de pe locul doi dacă se impun contra ambelor formaţii nordice, iar acestea nu vor obţine puncte cu Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.