Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii s-au alăturat campaniei de donare de sânge în Bistrița Năsăud

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Jandarmii au răspuns pozitiv la îndemnul de a dona sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, convinşi fiind că astfel pot ajuta oameni cu grave probleme de sănătate, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bistriţa-Năsăud, Georgeta Căşvan, potrivit Agerpres.

"Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud s-au alăturat campaniei umanitare organizate la nivel naţional de Jandarmeria Română şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină, pentru o nouă acţiune de donare de sânge. Convinşi fiind de faptul că gestul lor poate ajuta oameni cu grave probleme de sănătate, s-au mobilizat pentru a dona sânge şi a reda astfel şansa unei vieţi normale persoanelor aflate în situaţii limită. Este un gest benevol al jandarmilor din cadrul inspectoratului şi o continuare a misiunilor de sprijin a persoanelor care au nevoie urgentă de sânge", a transmis reprezentanta IJJ.

Acţiunea umanitară a fost organizată "în scopul refacerii stocurilor de sânge la nivel judeţean, dar şi pentru atragerea de noi voluntari pentru salvarea de vieţi omeneşti".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.