Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nasser Al-Khelaifi vrea să mărească stadionul Parc des Princes după transferul lui Messi la PSG

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain a anunţat că are în vedere o mărire a capacităţii stadionului Parc des Princes, după transferul starului argentinian Lionel Messi, potrivit agerpres.ro.

"Trebuie să mărim acest stadion. Îmi place Parc des Princes, însă este importat să creştem capacitatea stadionului pentru suporterii noştri şi pentru viitorul clubului nostru", a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, într-un interviu acordat postului de televiziune Europe 1.

"Toate cluburile mari au stadioane de 80.000 de locuri în prezent, iar mărirea capacităţii stadionului nostru este o obligaţie", a adăugat conducătorul lui PSG.

Primăria Parisului susţine planurile de mărire a stadionului Parc des Princes, care a fost renovat ultima oară în 1972. Arena lui PSG are o capacitate de 48.500 de locuri, însă aceasta nu va putea fi mărită la mai mult de 60.000 de locuri, din cauza constrângerilor de ordin tehnic şi urbanistic, a subliniat Emmanuel Gregoire, prim-adjunct al primarului Parisului, citat de acelaşi canal de televiziune.

Cea mai mare arenă din regiunea pariziană este în prezent Stade de France din Saint-Denis, cu o capacitate de 81.000 de locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.