Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năstase face dezvăluiri BOMBĂ: Ce CADOU a primit Băsescu de la George Soros. 'Hai să n-o mai ciufulim atâta...'

bugetul.ro
confidential secret umbra

Fostul premier, Adrian Năstase, vine cu dezvăluiri de ultimă oră cu privire la subiectul care pare să fie în centrul atenţiei zilele acestea: Sistemul paralel din România. Fostul politician scrie pe blogul său, sub forma unei poveşti, paşii pe care artizanii acestui Sistem i-au urmat pentru implementarea lui.

"In 2005, un om a primit, de la George Soros, un buldog. El s-a apucat sa-l dreseze si să-l invete sa-i atace ne-prietenii. L-a trimis si la Bruxelles să se perfectioneze si să-si ascută dintii. Apoi, omul le dadea cateilor din sat ramasite de mancare si, din cand in cand, ca să-i sperie, le arăta licuriciul. Asta ca să nu se implice atunci când buldogul ii ataca adversarii.

A trecut un an, au trecut nouă, omul si-a pierdut din puteri. Intr-o zi, flămand, buldogul, a inceput s-si alerge stăpânul. Si face acest lucru si in prezent. Prietenii omului cred că buldogul e de vină. Eu am o alta părere.

Legendă (pentru cei care nu au inteles): omul este Traian Băsescu iar buldogul este „sistemul” (prezentat in anumite povestiri, ca o entitate ezoterică, impersonală).

Concluzie (cum ar spune un cunoscut al meu): „Hai să n-o mai ciufulim atata”. Chiar nu-mi plac cei care fac pe prostii ca nu au inteles cine a construit „Sistemul”. Iar unii dintre ei chiar au pus umărul.", scrie fostul premier Adrian Năstase.

Citeşte şi: Acuzat de agresiune sexuală, celebrul artist Rimaru primeşte o nouă LOVITURĂ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.