Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năsui îl NIMICEȘTE pe Cîțu după ce a anunțat că se VA SALVA cu ajutorul USR: E deconectat de la realitate. A făcut mai mult rău ca Dragnea și Dăncilă

gov.ro
Claudiu Năsui

Florin Cîțu a făcut mai mult rău mișcării reformatoare a României decât putea să o facă Dragnea, Dăncilă și o mie de PSD-iști, afirmă fostul ministru al Economiei Claudiu Năsui: „Cum zicea cineva ”.

„Am văzut ultimul interviu al primului ministru. E total deconectat de realitate. Nu știe de unde va scoate o majoritate, dar cumva zice că șansele sunt peste 50% să nu treacă moțiunea de marți. Premierul are de ales între a vedea realitatea și a trăi în povestea de partid. Povestea de partid este că el e superman. Realitatea este că a făcut mai mult rău mișcării reformatoare a României decât putea să o facă Dragnea, Dăncilă și o mie de PSD-iști”, trasmite Claudiu Năsui, conform Mediafax.

El afirmă că Florin Cîțu și-a încălcat toate promisiunile.

„A ajuns să aplice același socialism de partid, cu sinecuri și PNDL-uri, pe care l-a aplicat clasa politică de decenii. Și-a dat seama că e mai simplu să nu facă reforme (nu ai bătaie de cap) și mai ales mai benefic personal. Mai bine dă cu sinecuri în toate direcțiile că oricum nu le plătește el. Le plătesc contribuabilii. Contribuabili asupra cărora vrea să crească taxele în curând. Doar nu l-ați crezut când zicea că el nu crește taxe? Diferența între el și PSD este că PSD măcar nu se proclamă a fi . Termen pe care îl pronunță în exces dar pe care îl contrazice cu fiecare OUG. Campania de vaccinare este un eșec pentru că el a vrut să o folosească pe post de campanie personală. Numărul de cazuri este într-o creștere fulminantă. Facturile la energie au luat-o razna și iarna încă nu a început. Peste 80% din producția de energie din țara noastră întâmplându-se în companii de stat, ultra căpușate de idioți dar membrii loiali de partid”, adaugă Năsui.

De asemenea, fosul ministru al Economiei afirmă că Florin Cîțu vrea să rămână prim-ministru și după moțiune, dar fără posibilitatea de a da OUG-uri, iar Klaus Iohannis nu va propune înlocuitor pentru el.

„Deci va rămâne guvern fără legitimitate. Iar el este ok cu scenariul ăsta. Tot ce se va schimba în practică este că nu va mai putea da OUG-uri. Iar asta, oricât ar încercat el să ne explice că e nevoie ca el să poată da legea din pix, este în regulă. Pentru urgențe reale există procedura de urgență în parlament. Legile justiției pe care le făcea PSD anii trecuți treceau în două zile prin parlament. Dar pentru urgențe reale, nu pentru toate înființările de sinecuri și programe de subvenție pentru șmecherași conectați politic. (...) Din păcate omul acesta a crezut că USR-PLUS e un partid balama care va susține furturile și privilegiile din bani publici, dacă primește și el ceva. Cum zicea cineva ”, conchide Năsui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.