Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năsui: PSD şi UDMR au nevoie de vreo 30 de voturi de la PNL pentru majoritate, îşi permit să îi umilească

sondaj

Fostul ministrul al Economiei din guvernul PNL-USR, Claudiu Năsui a declarat, joi, la emisiunea Talk News de la Profit TV, comentând discursul dur al lui Marcel Ciolacu, în plenul pentru învestirea Guvernului, faţă de guvernarea liberală, că în acest moment celor de la PSD le lipsesc doar 30 de voturi de la PNL pentru a-şi face majoritatea în Parlament, alături de UDMR, şi că îşi permit să îi umilească.

Întrebat cum vede discursul preşedintelui PSD, Claudiu Năsui a spus că imaginea de astăzi din Parlament îi oferă ”o mică perspectivă de cum va funcţiona această alianţă”.

”Este clar că PSD este partenerul dominant, şi PNL este juniorul. Dacă ne uităm în Parlament, vedem că PSD şi UDMR nu au nevoie decât de vreo 30 de voturi de la PNL, adică un sfert din grup, pentru a face majoritatea şi îşi permit, chiar dacă îi umilesc”, a spus Năsui.

El a mai afirmat că este ”o coaliţie pe care românii nu şi-au dorit-o”.

”A fost o trădare a unui vot democrativ, pentru că este o mare distincţie între fostul USL, care a candidat în alegeri, şi acum când românii i-au ales din cu totul alte considerente”, a afirmat Năsui.

În replică, senatorul Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD, a spus că discursul liderului PSD a fost ”o radiografie a stării actuale a României, a problemelor care nu sunt ale PNL, PSD”.

”E normal să vii să ai un discurs corect, şi să identifici şi responsabilităţi. Este o parte de asumării a guvernării, au avut un guvern, a fost o lipsă de performanţă”, a declarat Radu Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.