Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Claudiu Năsui îl BAGĂ ÎN CORZI pe Klaus Iohannis: Se IMPUNE demisia premierului. Iohannis e principalul PROTECTOR

Twitter
Claudiu Nasui

„Președintele Klaus Iohannis încearcă să spele plagiatul premierului Nicolae Ciucă, ne vorbește de România educată, dar în fapte, tolerează plagiatul”, declară deputatul USR Claudiu Năsui. Claudiu Năsui cere demisia premierului Nicolae Ciucă, suspectat de plagiat. „Se impune demisia premierului Ciucă. În orice țară civilizată, când se descoperă că ai plagiat o treime dintr-o lucrare, singurul mod onorabil, mă rog, cât de cât onorabil, având în vedere furtul acesta, pentru că plagiatul este furt, în care să ieși din situația aceasta este demisia. Deci domnul Ciucă ar trebui să-și dea demisia”, declară la RFI Năsui.

Vicepreședintele USR critică poziția șefului statului, care consideră corectă și necesară decizia premierului de a cere verificarea tezei sale de doctorat. „Președintele acum este principalul protector al domnului Ciucă, e reprezentantul acestui sistem care domină România de 32 de ani de zile, nu e singurul, e și el și domnul Ciolacu și ia apărarea unui pion din sistem. Asta arată cam care va fi moștenirea pe care o va lăsa domnul Klaus Iohannis. Ne vorbește de România educată, dar în fapte, tolerează plagiatul, ba chiar încearcă să-l spele”, conchide Năsui.

Șeful Guvernului este acuzat de jurnalista de investigații de la PressOne Emilia Șercan că a comis un plagiat în teza de doctorat din 2003. Nicolae Ciucă spune că a respectat normele existente la acea dată și cere Comisiei de Etică a Universității Naționale de Apărare să-i verifice lucrarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.