Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Gavrilița a identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare

Facebook
Natalia Gavrilita

Premierul Natalia Gavrilița a identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, iar numirea acestuia va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul ședinței Executivului.

„Deja am identificat viitorul vicepremier pentru Reintegrare, dar persoana respectivă a cerut un pic de răgaz, pentru ca să-și rezolve unele probleme. Doar după asta va fi numită în funcție. Cred că numirea se va face miercurea viitoare, în cadrul ședinței săptămânale a Guvernului”, a declarat în această seară la Guvern premierul Natalia Gavrilița, transmite presa din Republica Moldova.

Prim-ministra nu a vrut să spună despre cine este vorba, dar a dat asigurări că viitorul vicepremier, reprezentant politic al Guvernului în discuțiile cu Tiraspolul, are experiența necesară pentru a exercita această funcție importantă.

Menționăm că funcția de viceministru pentru Reintegrare este vacantă deja de mai bine de două luni, după demisia, pe 5 noiembrie 2021, a lui Vladislav Kulminski.

„Demisia dumnealui vine din motive personale și nu are legătură cu performanțele înregistrate pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean”, a declarat atunci premierul Gavrilița.

Demisia lui Kulminski a avut loc imediat după încheierea negocierilor privind noul contract de furnizare a gazelor de către Rusia. Kulminski a fost unul dintre negociatorii delegaţi să obţină un preţ cât mai bun la gazele naturale pentru R. Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.