Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natalia Gavrilița, răspuns la magazinele sociale ale lui Ilan Șor: Pe câte produse mai ieftine ajunge 1 miliard de euro, care a fost furat

captura Facebook
Natalia Gavrilița

Prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, le propune moldovenilor să se gândească la faptul „câte magazine sociale și pe câte produse mai ieftine ajunge 1 miliard de euro, care a fost furat”, atunci când se întreabă de ce statul nu poate oferi produse mai ieftine, așa cum pot fi găsite în magazinele sociale care îi aparțin lui Ilan Șor.

„Dacă este să construim un stat european și să nu creăm alte traume acestui popor, trebuie să avem un pic de răbdare”, precizează șefa Guvernului. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puncte de reflecție”, de la Vocea Basarabiei, transmite Unimedia.info.

„Magazinele sociale activează legal și cum se face că statul nu poate să acorde cetățeanului ceea ce oferă aceste magazine sociale, unde diferența de cost la produse este de 1 leu, până la 1 leu?”, a fost întrebată Natalia Gavrilița.

„Rog oamenii să se gândească pe câte magazine sociale și pe câte produse mai ieftine ajunge 1 miliard de euro, care a fost furat. Deci, se pot face multe lucruri, dacă există bani care sunt utilizați pentru a manipula cu oamenii”, a răspuns șefa Executivului.

„Dar aceste magazine sociale nu demonstrează că statul nu are suficientă putere ca să ofere el cu 1 leu mai puțin la kg de orez, de zahăr?”

„Exact, statul oferă transparent ajutoare, creșteri de salarii, deci, statul nu operează cu bani furați. Mai mult ca atât, sunt organele statului, care verifică aceste magazine, dar eu vreau să se înțeleagă că, dacă este să construim un stat european și să nu creăm alte traume acestui popor, trebuie să avem un pic de răbdare, pentru că nu putem întotdeauna interveni cu procese care trebuie să aibă o anumită finalitate, într-un mod foarte rapid”, a precizat Natalia Gavrilița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.