Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nathan Chen, triplu campion mondial la patinaj artistic, s-a clasat pe primul loc în programul scurt al concursului Skate Canada de la Vancouver

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare

Americanul Nathan Chen, triplu campion mondial la patinaj artistic, s-a clasat pe primul loc în programul scurt al concursului Skate Canada de la Vancouver, a doua etapă a circuitului internaţional de Grand Prix-uri care a debutat weekend-ul trecut în SUA, notează AFP, citat de agerpres.

După un loc trei la Skate America, Nathan Chen s-a impus în programul scurt de la Vancouver cu 106,72 puncte, fiind urmat în clasament de conaţionalul său Jason Brown (94) şi de canadianul Keegan Messing (93,28). Programul liber este programat sâmbătă.

În proba de perechi, chinezii Wenjing Sui şi Cong Han, dubli campioni mondiali, au fost cei mai buni în programul scurt cu 78,94 puncte devansând perechea rusă Daria Pavliucenko/Denis Hodikin (69,46) şi cea germană Minerva Fabienne/Nolan Seegert (67,93).



Circuitul de Grand Prix mai cuprinde apoi etape la Torino (5-7 noiembrie), Tokyo (12-14 noiembrie), Grenoble (19-21 noiembrie), Soci (26-28 noiembrie) şi finala de la Osaka (9-12 decembrie).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.