Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala Cehiei consideră că meciul cu Danemarca din sferturile de finală ale EURO 2020 ar putea fi unul foarte echilibrat

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Naţionala Cehiei se aşteaptă ca meciul cu Danemarca, din sferturile de finală ale EURO 2020, să fie unul foarte echilibrat, ce ar putea fi decis de o mică greşeală, a declarat vineri selecţionerul Jaroslav Silhavy, cu o zi înaintea duelului de la Baku, scrie Reuters.

"O mică greşeală poate decide meciul în orice moment. Au mulţi jucători buni în echipă, care pot hotărî soarta unui meci, dar eu cred că vom fi capabili să profităm de orice greşeală a lor. Cred că va fi un meci foarte echilibrat (...) şi micile detalii vor fi decisive", a opinat Silhavy.

Cehia îşi asumă statutul de echipă care porneşte cu şansa a doua, a afirmat căpitanul său, Vladimir Darida, care este din nou apt de joc după o accidentare, informează Agerpres.ro.

Faţă de meciul din optimi, câştigat surprinzător în faţa Olandei (2-0), Cehia va conta şi pe fundaşul stânga Jan Boril, revenit după o suspendare.

"Nu e uşor, dar cred că vom lua decizia potrivită" în privinţa unsprezecelui de start, a spus selecţionerul.

Atacantul ceh Patrik Schick a marcat patru goluri la acest turneu şi este aproape de cele cinci goluri ale portughezului Cristiano Ronaldo, care a părăsit competiţia. Schick ar putea deveni al doilea ceh care înscrie cinci goluri la un turneu final, după Milan Baros la EURO 2004. La acea ediţie, Cehia a trecut în sferturi chiar de Danemarca (3-0), fiind eliminată în semifinale (0-1) de Grecia, viitoarea câştigătoare a competiţiei.

Câştigătoarea meciului de la Baku va juca miercuri în semifinale, pe Wembley, cu învingătoarea partidei Anglia - Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.