Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de fotbal a Chinei iese din carantină: jucătorii au fost testaţi negativ la COVID-19

CNBC
china coronavirus

Naţionala masculină de fotbal a Chinei a ieşit din perioada de 14 zile de carantină medicală, luni, după ce toţi jucătorii au fost testaţi negativ la COVID-19, transmite Xinhua.

Lotul de 25 de jucători, care a încheiat un cantonament la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, şi s-a întors în Sanya (provincia Hainan) pe 23 martie, a urmat măsurile luate de departamentul local de control al pandemiei şi a fost izolat într-un hotel.

''Echipa noastră a făcut teste COVID-19 imediat după sosirea la Sanya, iar toate rezultatele au fost negative. Am făcut din nou teste la coronavirus duminică, înaintea încheierii perioadei de carantină de 14 zile, iar rezultatele au fost la fel'', a anunţat naţionala Chinei pe conturile sale de socializare.

''Toţi jucătorii vor reveni la cluburi'', a precizat comunicatul.

Multe echipe din Super Liga chineză au reînceput antrenamentele, chiar dacă nu a fost fixată o dată pentru debutul sezonului.

Federaţia chineză de fotbal a menţionat că următoarele acţiuni ale echipei naţionale vor fi luate în funcţie de evoluţia pandemiei, după ce FIFA a amânat toate meciurile programate în martie şi iunie în preliminariile asiatice ale Cupei Mondiale din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.