Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă de Macedonia, cu scorul de 90-76, în grupa B din preliminariile CE2021 de baschet masculin

minge de baschet

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă duminică, la Skopje, de reprezentativa Macedoniei, cu scorul de 90-76 (43-35), în primul meci din grupa B contând pentru turul doi preliminar al CE2021, scrie news.ro.

Macedonia mai are o victorie în grupa C, în prima etapă, cu Kosovo, scor 76-73.

În următoarele partide, tricolorii vor juca astfel: cu Kosovo (acasă, noiembrie), cu Macedonia (acasă, februarie 2019), cu Kosovo (deplasare, februarie).

În celelalte grupe din turul 2 se vor duela: Belarus, Danemarca, Suedia (A), Belgia, Portugalia, Islanda (C) şi Austria, Armenia, Marea Britanie (D).

Citește și: Declarație ȘOCANTĂ a unuia dintre baschetbaliștii înjunghiați: Motivul pentru care au fost SPINTECAȚI de interlopii din Brăila

Prima clasată va merge direct în faza principală a calificărilor, iar cele de pe locurile 2-3 vor mai avea o şansă în runda a treia a precalificărilor, din care tot prima clasată în fiecare grupă se va alătura în turul următor.

În calificările principale pentru Eurobasket vor fi angrenate 32 de echipe, care vor fi împărţite în opt grupe. Meciurile vor începe în noiembrie 2019.

La ediţia din 2017, România a participat la Eurobasket fără a mai disputa calificări, fiind gazda unei grupe, la Cluj-Napoca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.