Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala de fotbal a Franței, zguduită de un scandal imens: Un star al echipei este acuzat de viol

www.gsp.ro
Kylian Mbappe, nationala Frantei

Internaţionalul francez de la AS Monaco, Wissam Ben Yedder, face obiectul unei plângeri pentru viol pentru fapte care ar fi avut loc la începutul săptămânii, pe Coasta de Azur, scrie AFP.

Conform sursei, procurorul din Nisa, Xavier Bonhomme, a anunţat "existenţa a două plângeri pentru viol şi a două victime, care vizează două persoane", printre care şi fotbalistul monegasc, pentru fapte care "ar fi fost comise luni la Beausoleil", oraş din departamentul Alpes-Maritimes, confirmând informaţiile iniţiale de la France Info, conform News.ro.

În aprilie, Ben Yedder, căpitanul lui AS Monaco, a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 133.798,70 de euro în Spania, anunţa un tribunal din Sevilla, unde jucătorul a evoluat între 2016 şi 2019.

Sentinţa a fost a obţinută prin acordul tuturor părţilor, iar internaţionalul francez nu va fi închis dacă nu comite o infracţiune în următorii doi ani.

Justiţia spaniolă că jucătorul "nu şi-a depus la timp" declaraţia de impozit în 2017, după primul său an în Spania.

Tribunalul din Sevilla precizează că organele fiscale spaniole l-au notificat pe jucător în data de 4 ianuarie 2019, dar că Ben Yedder nu a răspuns acestei solicitări decât două luni mai târziu, pe 5 martie 2019, dată la care a plătit 225.323,25 euro fiscului spaniol.

Însă, potrivit acestui tribunal regional din Sevilla, atacantul "şi-a falsificat în mod conştient declaraţia, neincluzând dobânda primită" pentru trei conturi bancare pe care le deţinea, în valoare de 1.623,34 euro.

Fostul jucător al echipei Sevilla FC a omis să adauge şi veniturile primite prin contractul de sponsorizare încheiat de o societate aflată pe numele său cu marca Adidas, venituri care s-au ridicat la 79.429 de euro pentru anul 2017.

O societate a fost "constituită de jucător cu unicul scop de a ascunde acest venit şi de a nu fi nevoit să plătească impozit pe el", au apreciat judecătorii spanioli.

Astfel, potrivit acestei instanţe, "cu veniturile omise în declaraţia fiscală, suma de reglat cu organele fiscale spaniole ar fi trebuit să fie de 267.597,40 euro', cu 42.274 euro mai puţin decât suma pe care atacantul ar fi trebui să o plătească. În ciuda faptului că francezul a plătit 51.007,41 euro ceva mai târziu, instanţele au decis să-l condamne pentru întârzierea plăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.