Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de rugby a Africii de Sud, campioana mondială en-titre, a învins Argentina, într-un meci test disputat la Buenos Aires

Agerpres - Reuters
rugby turneul celor sase natiuni

Naţionala de rugby a Africii de Sud, campioana mondială en-titre, a învins sâmbătă seara, într-un meci-test disputat la Buenos Aires, cu 24-13 reprezentativa Argentinei, în timp ce, tot într-o partidă de pregătire, Anglia, vicecampioana mondială, s-a înclinat în faţa Ţării Galilor, conform Agerpres.

Pe "Jose Amalfitani" Stadium, sud-africanii s-au impus în faţa "pumelor" prin două eseuri, unul transformat, şi fructificarea a 4 lovituri de pedeapsă. Gazdele au avut un eseu, transformat, şi au concretizat două lovituri de pedeapsă.

Pe Millennium Stadium din Cardiff, Anglia în schimb s-a înclinat surprinzător în faţa Ţării Galilor, scor 20-9. Englezii nu au reuşit nici măcar un eseu, marcând doar din trei lovituri de pedeapsă, "penele de struţ" reuşind două eseuri, transformate, şi punctând şi din două lovituri de pedeapsă.

Un alt rezultat surpriză s-a înregistrat în meciul-test de la Edinburgh, acolo unde Scoţia, chiar dacă a plecat cu a doua şansă, a învins Franţa cu 25-21, în timp ce la Dublin, Irlanda nu i-a dat nicio şansă Italiei, pe care a învins-o cu 33-17. Atât Scoţia cât şi Irlanda şi Africa de Sud, alături de Tonga, vor fi adversarele României în Grupa B la CM 2023 din Franţa (8 septembrie - 28 octombrie).

Aşa cum se ştie, naţionala de rugby a României a cedat sâmbătă seara, pe Stadionul Naţional "Arcul de Triumf" din Bucureşti, cu scorul de 31-17, în faţa reprezentativei SUA, reprezentativă care nu este calificată la Mondialul din Hexagon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.