Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de rugby a Australiei, în inferioritate numerică, a învins-o pe cea a Angliei cu 30-28 la Perth

scrumhalfconnection.com
rugby

Naţionala de rugby a Australiei, rămasă în inferioritate numerică din prima repriză, a învins-o pe cea a Angliei cu scorul de 30-28 (6-6), sâmbătă la Perth, informează AFP.

Anglia venea după opt victorii consecutive în faţa Wallabies, însă a ajuns acum la o serie de patru eşecuri, după ce a fost dominată în Turneul celor Şase Naţiuni de Irlanda pe Twickenham (32-15) şi de Franţa pe Stade de France (25-13), apoi de Barbarians la mijlocul lui iunie, tot pe Twickenham (52-21).

Primul meci-test între cele două echipe, un început nefericit al turneului de vară al XV-lui Trandafirului, va fi urmat de alte două partide, pe iulie la Brisbane şi 16 iulie Sydney, potrivit Agerpres.ro.

Acest meci aspru a adus, în minutul 34, eliminarea australianului Darcy Swain, care l-a lovit cu capul pe englezul Jonny Hill, sancţionat cu cartonaş galben. Australia a avut trei eseuri, prin Jordan Petaia (minutul 64), Folau Fainga'a (69) şi Pete Samu (78), toate fiind transformate de Noah Lolesio, care a fructificat şi trei lovituri de pedeapsă (23, 40+3, 43).

Anglia a reuşite trei eseuri, prin Ellis Genge (49), Henry Arundell (80) şi Jack van Poortvliet (80+3), ultimele două transformate de Owen Farrell, care a punctat şi după trei lovituri de pedeapsă (7, 21, 61).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.