Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de tineret a României A SPULBERAT naționala similară a Finlandei cu 4-1: Olteanul Valentin Mihăilă a marcat toate golurile tricolorilor

FRF
u21 romania fotbal

Echipa națională sub 21 de ani a României a învins reprezentativa similară a Finlandei, joi seara, scor 4-1, în preliminariile EURO 2021, într-un meci disputat pe Stadionul "Anghel Iordănescu", din Voluntari. Noul star al Naționalei, Valentin Mihăilă, a marcat toate cele 4 goluri, dar a mai avut o reușită anulată eronat pentru offside.

Finlandezii au deschis scorul după doar trei minute, prin mijlocaşul Kaan Kairinen, care a fost găsit liber în faţa porţii.

Citește și: Atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Cât de nenorocit poți sa fii?Ce jeg de om e’

România a revenit rapid în joc graţie lui Valentin Mihăilă. Jucătorul de la Universitatea Craiova a restabilit egalitatea în minutul 8, după un şut excelent de la marginea careului. În minutul 16, Mihăilă a înscris din nou, cu un nou şut la colţul lung, însă din interiorul careului.

Scorul pauzei a fost stabilit de acelaşi Valentin Mihăilă. În minutul 45+5, jucătorul Universităţii Craiova a înscris din nou, după ce a beneficiat de o centrare expediată de George Ganea.

Citește și: Eugen Teodorovici îl atacă pe Florin Cîțu: Nu știe să citească un buget

După pauză, Mihăilă a reușit al patrulea gol, în minutul 78, stabilind scorul final al partidei, 4-1.

În urma acestui rezultat, România U21 a reușit a treia victorie din cele patru meciuri disputate în actuala campanie de calificare și a urcat pe locul 2 în grupa 8 de calificare la EURO 2021, cu 9 puncte.

Citește și: Dezastru pentru o categorie de angajați-Ludovic Orban a făcut anunțul

ROMÂNIA: 1. Vlad – 18. Raţiu, 4. Paşcanu-cpt (13. Ciobotariu 83), 15. Chindriş, 2. Boboc (6. Grigore 33) – 20. Ciobanu, 14. Oaidă, 10. Moruţan (17. Olaru 64) – 8. Man (16. Merloi 64), 9. Ganea (11. Petre 64), 7. Mihăilă. Selecţioner: Mirel Rădoi

FINLANDA: 1. Jaaskelainen – 2. Halme, 4. Pikkarainen, 3. Sundman – 14. Virtanen (5. Hyvarinen 44), 16. Lingman (8. Oksanen 65), 6. Kairinen (13. Vertainen 73), 11. Valakari, 18. Assehnoun (19. Banza 65) – 7. Soisalo (10. Ylatupa 73), 9. Kalliman. Selecţioner: Juha Malinen

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cîțu a acuzat o ‘gaură’ la buget: Nu își cunoaște nici măcar atribuțiile ca ministru de Finanțe

Clasamentul grupei 8 de calificare la EURO 2021:

1. Danemarca U21 - 9 puncte, 3 meciuri

2. România U21 - 9 puncte, 4 meciuri

3. Finlanda U21 - 7 puncte, 5 meciuri

4. Ucraina U21 - 3 puncte, 3 meciuri

5. Irlanda de Nord - 2 puncte, 4 meciuri

6. Malta U21 - 1 punct, 3 meciuri

În următorul meci, România va juca, marţi, cu Irlanda de Nord.

Citește și: Rareș Bogdan șterge pe jos cu PSD: ‘Guvernul Dăncilă a fost un criminal! România trăiește printr-o minune’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.