Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala masculină de tenis de masă a României a ratat şansa de a se califica la JO, la turneul preolimpic de la Gondomar

agerpres
Stefan Ciocan tenis de masa

Naţionala masculină de tenis de masă a României a fost învinsă, joi, de selecţionata Slovaciei, scor 3-2, în semifinalele turneului preolimpic de la Gondomar (Portugalia), anunță MEDIAFAX.

În faza iniţială a turneului de la Gondomar, câştigătorii semifinalelor joacă finala tabloului. Câştigătoarea finalei se califică automat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar naţionala învinsă în finală intră pe un nou tablou, în urma căruia se poate califica la JO.

Citește și: Inspecția Muncii a desfășurat 121.273 de controale și a aplicat amenzi de 127 milioane de lei în 2019

Primele nouă naţionale clasate la Gondomar se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar România a ratat această şansă. Doi sportivi din fiecare naţională clasată în primele nouă se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de simplu.

La feminin, echipa României a ajuns în finala tabloului iniţial şi va întâlni vineri, de la ora 12.00, echipa Indiei. Câştigătoarea se califică automat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar învinsa intră pe un nou tablou, în urma căruia se poate califica la competiţia japoneză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.