Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala masculină de volei under 18 a României eliminată de la Campionatul European

mikasa.ro
minge de volei

Naționala masculină de volei under 18 a României a terminat cu o înfrângere turneul balcanic de calificare la Campionatul European, potrivit Mediafax.

Turcia a învins duminică România cu 3-0 și s-a calificat, cu trei victorii din tot atâtea posibile, la turneul final al Campionatului European. Naționala noastră a terminat, conform așteptărilor, pentru că asta e valoarea celor patru naționale prezente la acest turneu, pe locul al treilea în clasamentul final, scrie site-ul doarvolei.ro.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

Naționala României a reușit să învingă Serbia cu scorul de 3-2 sâmbătă, revenind spectaculos după ce a fost condusă cu scorul de 2-0. Daniel Chițigoi a fost cel mai eficient jucător român, cu 25 de puncte. Tricolorii au fost învinși clar de Bulgaria vineri, scor 3-0 (25-11, 25-17. 25-11), în doar 61 de minute. Se știa de la început că bulgarii sunt favoriți ai acestei partide și nu doar pentru că sunt gazdele turneului, ci pentru că au cea mai bună echipă la această generație dintre țările balcanice, însă nimeni nu s-a așteptat la o asemenea corecție. Jucătorii noștri au reușit în tot meciul să facă doar 39 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.