Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala primarilor, învinsă într-un meci cu foste glorii ale fotbalului românesc

fotbal drepturi tv minge

Naţionala de fotbal a primarilor din România a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1, de o selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale, din care nu au lipsit Miodrag Belodedici, Tiberiu Selymes, Florin Prunea sau Mirel Rădoi, notează Agerpres.

Partida dintre naţionala primarilor şi Liga Legendelor a avut loc la Pomârla, cu prilejul inaugurării Stadionului "Andrei Dumitraş".

Pentru echipa primarilor a marcat edilul comunei Aninoasa din judeţul Dâmboviţa, Nicolae Vlăduţ, în timp ce pentru gloriile României au înscris Frunză, Dică şi Goian.

Fostul fundaş al naţionalei, Miodrag Belodedici, şi-a manifestat satisfacţia faţă revederea, cu prilejul meciului de la Pomârla, a colegilor săi din echipa naţională şi a apreciat jocul naţionalei primarilor.

"Tot timpul suntem bucuroşi şi fericiţi când ne vedem, când ne mai întâlnim între noi. De multe ori nu ne vedem mult timp (...) Primarii sunt foarte dârji aici pe teren. În administraţie nu ştiu cum sunt. Aici se simte pregătirea lor", a declarat Belodedici.

La rândul său, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, care a jucat în naţionala primarilor, susţine că astfel de meciuri reprezintă modalităţi de promovare a sportului.

"E un mare semnal de alarmă că e nevoie să ne punem toţi energiile în direcţia sportului de performanţă. Din păcate, România nu mai creează mare vâlvă la nivel internaţional şi asta nu e bine deloc. Trebuie să fie o politică de stat foarte consecventă în domeniul performanţei sportive", a afirmat Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.