Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala privește turneele finale de la televizor, dar Burleanu se laudă cu rezultatele obținute

digisport.ro
razvan burleanu

Preşedintele în exerciţiu al FRF, Răzvan Burleanu, singurul candidat pentru un nou mandat, a declarat, marţi, că fotbalul românesc este pe drumul cel bun în ceea ce priveşte reconectarea la fotbalul european.

"Gândiţi-vă prin ce am trecut în ultimii doi ani, prin pandemie, şi cu toate acestea am reuşit să reducem la minim riscul infecţiilor, adaptând constant regulile. Am reuşit să alocăm şi un sprijin financiar care să vă ajute direct. Prin responsabilitate am mers mai departe, fotbalul a mers mai departe. Gândiţi-vă la proiectul Superligii şi cât am luptat să păstrăm modelul european. Apoi ne-am confruntat cu organizarea CM din 2 în 2 ani, dar este bine că s-a renunţat la acest lucru. Am lansat campania: Pentru fotbal, pentru viaţă, în care venim în sprijinul ucrainenilor şi apărăm valorile fotbalului. Suntem privilegiaţi că suntem aici", a declarat Burleanu, informează News.ro.

"Am lucrat împreună 8 ani să reconectăm fotbalul românesc la cel european şi cred că suntem pe drumul cel bun. Ştim care este planul şi direcţia, cât de important este jucătorul şi de aceea l-am pus în centru proiectului nostru. Ştim cât de importante sunt cluburile, academiile şi de aceea avem un sistem de clasificare. Doar investim consistent în centrele de juniori vom micşora distanţa dintre estul şi vestul Europei. 25,5 milioane de euro de încasări totale am semnalat în 2021, am crescut veniturile cu 100 la sută. Cu siguranţă şi mai departe vom fi mai buni împreună", a adaugat Burleanu.

Răzvan Burleanu este singurul candidat pentru un nou mandat la şefia FRF, la Adunarea Generală a forului de marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.