Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala României de baschet feminin 3x3 s-a calificat la Jocurile Olimpice din Japonia - Gabriela Mărginean: Avem șanse la medalie

www.agerpres.ro
baschet 3x3

Naționala României de baschet feminin 3x3 s-a calificat la Jocurile Olimpice din Japonia, iar componentele lotului sunt de părere că pot da lovitura și se pot întoarce în țară cu o medalie, anunță MEDIAFAX.

Gabriela Mărginean, Elisabeth Pavel și Gabriela Irimia sunt sigure că pot avea un parcurs lung în Asia și se pot clasa între primele 3 locuri.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Gabriela Mărginean: „Încă nu m-am obișnuit cu ideea calificării, e puțin ireal. Am sperat că vom ajunge acolo, dar e incredibil că am și reușit. E o performanță enormă, un eveniment istoric. Sunt opt echipe, deci șansele de medalii sunt mari.

Câștigi trei meciuri și medalia e a ta. Ne batem pentru medalii, dacă tot mergem acolo.” .

Elisabeth Pavel: „Jocurile Olimpice vor fi diferite de orice altă com-petiție la care am participat până acum. Cu echipele de 3x3 ne-am obișnuit, am jucat cu ele toată vara asta și știm la ce să ne așteptăm. Cu siguranță emoțiile vor fi mult mai mari decât de obicei.”

Gabriela Irimia: „Am muncit foarte mult, vară de vară ne-am strâns și am jucat turnee în țară și în străinătate. Avem emoții, dar sunt constructive. De fiecare dată când am avut emoții am jucat foarte bine.” .,

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

În competiția de baschet 3x3- feminin vor lua startul doar 8 naționale. Rusia, China și Mongolia sunt celelalte echipe calificate, iar următoarele 4 vor fi alese în urma unor turnee de calificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.