Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala României de rugby a anunțat lotul care va face deplasarea pentru Cupa Mondială

Federația Română de Rugby
FRR rugby

Lotul sportivilor anunțați în urmă cu două săptămâni pentru Cupa Mondială de Rugby a suferit trei modificări.

Naționala de rugby a României se reunește luni pentru o ultimă săptămână de pregătire în țară, la București, după care, duminică, 3 septembrie, va pleca spre Franța, pentru a participa la Cupa Mondială de Rugby, informează Federația Română de Rugby, conform Mediafax.

În lotul de 33 anunțat în urmă cu două săptămâni de staff-ul tehnic au intervenit însă câteva schimbări.

Mihai Macovei, Mihai Mureșan și Paul Popoaia au suferit accidentări în ultima săptămână de pregătire, dar și la meciul test cu Italia, și au fost înlocuiți pentru Cupa Mondială din Franța din motive medicale.

Andre Gorin, Lama Sioeli și Taliauli Sikuea au fost selectați pentru a suplini lipsa acestora.

Marius Iftimiciuc și Florin Surugiu se află deja în proces de recuperare și vor reveni la antrenamente începând cu 5 septembrie.

Mihai Macovei a suferit o ruptură musculară 2,5 cm mușchi gastrocnemian medial gamba stângă. Acesta va avea nevoie de trei săptămâni de recuperare.

Mihai Mureșan Mihai s-a accidentat în meciul din Italia și a fost diagnosticat cu luxatie antero-inferioară umăr drept și leziuneBankart cu indicatie chirurgicală. În cazul său perioada de indisponibilitate este de 3-4 luni.

Paul Popoaia se află în continuare în recuperare după o contuzie puternică la umărul drept, diagnosticul fiind de bursitasubacromiala si tendinita supraspinos.

Toți sportivii care nu au fost selecționați în lotul de 33 și se vor recupera în timp util vor rămâne la dispoziția staffului tehnic pe toată perioada Cupei Mondiale.

România va debuta la Cupa Mondială pe 9 septembrie, la Bordeaux, cu Irlanda. În Grupa B, Stejarii vor mai juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoția (Lille) și pe 8 octombrie cu Tonga (Lille).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.