Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționala României U23 va participa la un turneu amical alături de 11 naționale, înaintea Jocurilor Olimpice

Naționala României U23 va participa la un turneu amical alături de 11 naționale, înaintea Jocurilor Olimpice, printre participante fiind și echipele Franței și Angliei, anunță MEDIAFAX.

Naţionala U23 a României va participa la un turneu amical înaintea Jocurilor Olimpice din Japonia. Răzvan Burleanu a declarat că selecţionata noastră va lua startul într-o competiţie unde vor mai fi prezente alte 11 reprezentative.

Citește și: Vești bune! Cresc salariile pentru anumiți români

Anglia, Franţa şi Japonia au confirmat prezenţa în cadrul turneului, dar Brazilia şi Argentina au şanse mari să fie şi ele prezente. Partidele vor avea loc în Franţa, în prima jumătate a lunii iunie.

„Vrem să folosim această participare la Jocurile Olimpice, prima după 56 de ani, ca o rampă de lansare pentru jucătorii tineri. Tratăm cu seriozitate campania de pregătire. Astfel, s-a decis în Comitetul Executiv ca România să participe la cel mai prestigios turneu preolimpic. Acesta se va desfăşura între 1 şi 14 iunie, în Franţa. Este cel mai important turneu şi se organizează mereu înainte de Jocurile Olimpice. Vor fi 12 echipe. Pe lângă România, au mai confirmat prezenţa Anglia, Franţa şi Japonia. Se aşteaptă confirmări de la Brazilia, Argentina şi Coasta de Fildeş”, a spus Răzvan Bureleanu, preşedinte FRF, citat de gsp.ro.

Citește și: ANAF a făcut anunțul! Proiectul va fi finalizat la sfarșitul lunii- Ce modificări se aduc

La Jocurile Oilimpice, la care România U23 este calificată, vor lua startul 16 naţionale. Se cunosc 15, iar ultima va fi aleasă după un turneu de calificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.