Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala U21 a ajuns la Bologna, unde va juca semifinala cu Germania

romania tineret

Reprezentativa under 21 a României, calificată în semifinalele Campionatului European de tineret, a ajuns, marţi, la Bologna, unde va întâlni Germania în penultimul act al competiţiei continentale.

Bologna este la o oră distanţă de Forli, locul precedent de cantonament de la Euro.

FRF TV a prezentat, astăzi, discursul pe care l-a avut căpitanul Ionuţ Radu în faţa colegilor săi, înaintea meciului de luni cu Franţa.

“O să ieşim din grupa asta cu nouă puncte. Nu poate să ne stea nimeni în cale! Am plecat din nimic şi ajungem în top, unde ne e locul!", a sous Ionuţ Radu.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, de la ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00. Miercuri, de la ora 18.30, la stadionul Dall’Ara din Bologna, va avea loc conferinţa de presă a tricolorilor dinaintea confruntării cu Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.