Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionalele participante la Rugby Championship, nevoite să se autoizoleze după descoperirea unui focar de Covid-19 la un hotel din Brisbane

www.agerpres.ro
Noua Zeelandă Franța rugby

Organizatorii Rugby Championship, puternicul turneu al emisferei de sud aflat în desfăşurare în Australia, la care participă naţionalele Noii Zeelande, Africii de Sud, Argentinei şi ţării gazdă, au solicitat echipelor şi staff-urilor tehnice să se autoizoleze pe fondul apariţiei unui focar de coronavirus la un hotel din Brisbane, scrie BBC.

Focarul a afectat deja un meci de cricket, între echipele statelor Queensland şi Tasmania, anulat cu puţin timp înainte de începere, potrivit agerpres.ro.

"Nu avem voie să ieşim din hotel, cu excepţia deplasărilor esenţiale sau a vizitelor medicale", a declarat antrenorul secund al Noii Zeelande, Scott McLeod. ''Este ceva neaşteptat, dar ne-am mai confruntat în trecut cu aşa ceva şi am trecut cu bine peste'', a adăugat acesta.

Competiţia Rugby Championship are programată ultima etapă a ediţiei din acest an în weekend-ul care urmează, etapa a 6-a, când Argentina va întâlni Australia, iar Africa de Sud - Noua Zeelandă. Ambele meciuri vor avea loc pe Cbus Super Stadium din Gold Coast (Queensland).

La Brisbane au avut loc meciurile din etapa a 4-a, desfăşurate pe 18-19 septembrie.

Lider şi virtual campioană a ediţiei este Noua Zeelandă, cu 24 puncte, urmată de Australia, 13 puncte, Africa de Sud, 11 puncte şi Argentina, 0 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.