Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NATO îl acuză pe Putin că aduce mai multe trupe la granița cu Ucraina: 'Mai multe trupe sunt pe drum. Rusia continuă consolidarea militară'

Russia Dailly
Jens Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, susține că Rusia își consolidează prezența militară la granița cu Ucraina, în ciuda afirmațiilor Moscovei că își retrage soldații din zonă. Șeful NATO cheamă Moscova la dialog, pe calea diplomației.

„Rusia continuă consolidarea militară. Noi nu am primit răspuns de la Rusia. Vom continua să trimitem un mesaj clar Rusiei, că suntem gata să stăm la masă și să negocierm. În același timp suntem pregătiți pentru ce e mai rău. Sperăm că Rusia se va implica într-un dialog și va alege diplomația în loc de confruntare.

Semenele pe care le-am primit de la Moscova asigură terenul pentru prudență. Suntem gata pentru discuțiile cu Rusia. Am trimis Moscovei răspunsurle în scris. Nu am văzut o retragere a trupelor rusești. Acest lucru contrazice mesajelor Moscovei. Ei au crescut numărul trupelor. Mai multe trupe sunt pe drum. Nu vedem dezscaladare”, a spus Jens Stoltenberg, în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.