Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Șeful NATO trage semnalul de alarmă, de la București: Ar fi o tragedie pentru poporul ucrainean dacă ar câștiga Putin

Russia Dailly
Jens Stoltenberg

Aflat la București, șeful NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit, după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis despre escaladarea conflictului din Ucraina.

"În ceea ce privește escaladarea din Ucraina, Preşedintele Putin a făcut o mare greşeală strategică, a subestimat forţa poporului şi armatei şi a nivelului politic din Ucraina. A crezut că poate să preia controlul întregi ţării în câteva zile, apoi trupele au fost respinse. La un moment dat, războiuul se va termina la masa negocierilor, însă rezultatul va fi dat de situaţia de pe câmpul de luptă. Ar fi o tragedie pntru poporul ucrainean dacă va câștiga Putin. Vom fi într-o lume mai periculoasă și vom fi mai vulnerabili", a spus șeful NATO.

Secretarul general al NATO a precizat că ”sarcina noastră este să sprijinim Ucraina, pentru că singura modalitate de a obţine un rezultat pozitiv este să îmtîrim capacitatea lor de luptă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.