Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naufragiu în Marea Nordului - Garda de Coastă olandeză a trimis bărci de salvare şi elicoptere pentru a evacua 18 persoane

naufragiu

Garda de Coastă olandeză a trimis bărci de salvare şi elicoptere pentru a evacua 18 persoane aflate pe o navă intrată în coliziune cu un alt vas în largul coastelor Ţărilor de Jos, zonă lovită de o furtună puternică, transmite luni Reuters.

Cargoul Julietta D., înregistrat în Malta, care plecase din Germania cu destinaţia Amsterdam, s-a lovit de un petrolier, potrivit unei declaraţii a Gărzii de Coastă olandeze.

Nava înregistrată în Malta este în derivă şi ia apă. Cei 18 membri ai echipajului sunt evacuaţi. Situaţia petrolierului este stabilă, a adăugat Garda de Coastă.

Potrivit site-ului nltimes.nl, incidentul s-a produs la aproximativ 35 de kilometri vest de coasta olandeză, în dreptul oraşului Ijmuiden.

Eforturile de salvare, la care participă trei elicoptere, inclusiv unul belgian, sunt îngreunate de furtuna Corrie, viteza vântului ajungând şi la 120 de kilometri pe oră în Marea Nordului.

În ultimele zile, furtuna a cauzat inundaţii în numeroase porturi de la Marea Nordului şi Marea Baltică şi pene de energie electrică care au afectat mii de locuinţe din nord-vestul şi nordul Europei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.