Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nava Akademik Cerski a părăsit apele daneze, unde a realizat secțiunea conductei 'Nord Stream-2'

nw.de
nava Akademik Cherskiy nord stream 2

Nava ”Akademik Cerski” a părăsit apele daneze, unde a realizat secțiunea conductei ”Nord Stream-2” și va așeza secțiunea de 2,6 kilometri a celui de-al doilea fir al gazoductului în zona economică exclusivă a Germaniei din Marea Baltică, informează RT.

«Nava ”Akademik Cerski” specializată în așezarea de conducte va realiza secțiunea de 2,6 kilometri a celui de-al doilea fir al gazoductului în zona economică exclusivă a Germaniei. Toate lucrările se desfășoară în conformitate cu aprobările primite», a anunțat biroul de presă al Nord Stream 2 AG.

Compania a precizat, de asemenea, că notificările corespunzătoare au fost publicate de serviciile germane de profil. Aprobarea pentru așezarea conductelor este valabilă pentru perioada 17 iulie – 15 august, după cum precizează postul de televiziune NTV.

La 11 iunie s-a anunțat că lucrările de construcție la secțiunea offshore a primului fir al gazoductului ”Nord Stream-2” au fost finalizate din punct de vedere tehnic. A doua navă ce participă la construcția ”Nord Stream-2”, ”Fortuna”, a rămas, deocamdată, în apele Danemarcei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.