Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Navă militară rusă, observată în apropiere de Letonia

flota rusa

O nava militara rusa a fost observata din nou marti în apropiere de granita maritima a Letoniei, potrivit Fortelor Armate ale republicii baltice, citate de agentia de presa rusa TASS.

'Astazi, în zona economica exclusiva letona, la 28 de mile de apele teritoriale, Forte Armate al Letoniei au identificat o nava pentru sustinerea de submarine rusesti din clasa 'Kastan'', anunta un comunicat al Fortelor Armate letone.
Cu o zi înainte, Fortele Armate letone au anuntat ca în apropiere de granitele republicii au fost observate doua submarine ruse si o nava hidrografica GS-403.
La începutul saptamânii trecute, Fortele Armate ale Letoniei au informat ca bombardiere NATO au decolat de la baza aeriana din Siauliai pentru a intercepta un avion rusesc de alimentare Il-78, care survola apele neutre ale Marii Baltice în apropiere de frontiera letona, iar la sfârsitul saptamânii - cu privire la o nava militar-maritima rusa din clasa 'Steregusii', ce a fost observata în zona economica exclusiva a Letoniei la o distanta de 3,3 mile maritime de apele teritoriale.
Potrivit Ministerului Apararii al Letoniei, în 2014 pe teritoriul limitrof a crescut în mod substantial activitatea navelor aeriene si maritime ce apartin Fortelor Armate ale Rusiei. Avioane si nave militare ale Federatiei Ruse s-au apropiat, potrivit ministerului, de peste 250 de ori de granitele republicii.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.