Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nazare: Cîțu a revenit cu marota 'întârzierilor'

Guvernul Romaniei
Alexandru Nazare

Fostul ministru de Finanțe, Alexandru Nazare, spune că în mandatul său nu au fost întârzieri așa cum afirmă premierul Florin Cîțu. Nazare îi urează succes noului ministru.

„Observ ca premierul Florin Citu a revenit cu marota “intarzierilor” din prima parte a anului referindu-se la mandatul meu in conferinta de presa de la Ministerul Finantelor. Nu este vorba despre întârzieri, ci diferențe de viziune asupra implementarii anumitor proiecte cu care eu nu am fost de acord din motive intemeiate”, a scris Nazare.

„Ii urez succes colegului Dan Valceanu in pozitia de ministru al finantelor! Are o misiune onoranta, dar si dificila din multe puncte de vedere, respectiv in privinta scaderii deficitului. Aceasta este prima sarcina primita astăzi chiar de la premier, cel care a prezentat in calitate de ministru interimar de finante o propunere de rectificare in care deficitul nominal nu mai este 80 miliarde lei asa cum era prevazut, ci 83,7 miliarde lei. Așadar, deficitul in termeni nominali creste cu 3.7 miliarde lei (aprox 755 mil EUR), 0.3% PIB, in ciuda faptului ca prognoza anuala de creștere economica a fost revizuita la 7%. Aceasta suma va trebui împrumutata suplimentar in aceasta toamna in ipostaza in care propunerea de rectificare este aprobata in forma actuala”, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.