Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA a amânat cinci meciuri din cauza Covid-19

NBA

Liga profesionistă nord-americană de baschet a anunţat, duminică, amânarea a cinci meciuri, în timp ce NBA se confruntă cu o creştere alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19, informează AFP, potrivit Agerpres.

Trei meciuri programate duminică, Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers, Brooklyn Nets - Denver Nuggets şi Philadelphia 76ers - New Orleans Pelicans, au fost amânate, precum şi meciul Toronto Raptors - Orlando Magic, programat luni, şi Brooklyn Nets - Washington Wizard, de marţi.

Totul a început duminică dimineaţă, odată cu anunţul făcut de ESPN că cinci jucători de la Cavaliers, între care pivotul Jarrett Allen, au fost testaţi pozitiv, alăturându-se lui Evan Mobley şi Isaac Okoro pe lista jucătorilor aflaţi în protocol anti-Covid.

Acesta fapt a determinat Liga să amâne meciul dintre Cavaliers şi Hawks, după ce coordonatorul de joc al echipei din Georgia, Trae Young, a fost şi el depistat pozitiv.

Brooklyn Nets nu va juca nici ea următoarele două meciuri, zece dintre jucătorii săi aflându-se în protocol anti-Covid, între care vedetele Kevin Durant, James Harden şi Kyrie Irving.

Nets nu a jucat deci cu Denver Nuggets, duminică, şi nici meciul de marţi cu Washington Wizards, LaMarcus Aldridge, Bruce Brown, Paul Millsap, DeAndre Bembry, Jevon Carter şi James Johnson fiind, de asemenea, pe "lista Covid" a francizei.

Meciul dintre Pelicans şi 76ers a fost, de asemenea, amânat. Echipa din Philadelphia, care avea deja numeroşi jucători accidentaţi, se confruntă şi cu intrarea în protocol anti-Covid a lui Andre Drummond, Shake Milton şi Georges Niang.

În fine, liga a anunţat amânarea meciului dintre Toronto Raptors şi Orlando Magic, programat luni. Orlando Magic a avut doar nouă jucători la dispoziţie sâmbătă (minimum impus este de 8) la meciul câştigat cu Brooklyn Nets.

Toate aceste anunţuri cresc la şapte numărul de meciuri amânate în acest sezon de NBA, în timp ce în sezonul trecut, un total de 31 de meciuri au fost reprogramate din cauza Covid-19.

Primele două meciuri amânate în acest sezon au fost ale lui Chicago Bulls, care număra zece jucători în izolare din cauza Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.